Kurtlar vadisi pusu 217 bölüm yayına girmiştir.

25 Ocak 2013 Cuma

Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölüm Fragmanı izle

Ekranların en ağır dizisi Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe akşamlarının lider dizisi olmaya devam ediyor. Her hafta izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölümüyle 31 Ocak Perşembe akşamı ATV’de!


Kurtlar Vadisi Pusu'nun bir önceki bölümünde Leyla, sağlığı iyice bozulmasına rağmen operasyonlara devam eden Polat'a engel olmaya çalışmıştı. Eşref'i ortadan kaldırmak amacıyla Abdülhey'i kullanmaya çalışan Sencer, ona bir görev vermişti. Hemen ardından da KGT Başkanlığı için kendi istediği birinin görevlendirilmesini talep etmişti. Beklenen karşılaşma gerçekleşmiş ve Maskeli ile Abdülhey karşı karşıya gelmişti. Diğer yandan Maskeli'nin Polat olduğunu bilen Talha, bu gerçeği bir başkasıyla daha paylaşmıştı. Aksaçlı'nın Polat'a hakkında çok gizli bilgiler verdiği Sencer, tekerlekli sandalyeden kalkar kalkmaz birini vurmuştu.


31 Ocak Perşembe akşamı ATV'de yayımlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu180. Bölüm Fragmanı ve Özeti çok yakında!


Kurtlar Vadisi Pusu heyecan dolu 180. Bölümü ile 31 Ocak Perşembe akşamı ATV'de!

Kurtlar vadisi pusu 180 bölüm izle

Kurtlar vadisi pusu 180 bölüm bu haftada siz izleyicileri televizyon başında Atv hazır bir şekilde beklemenizi sağlıyor. Kurtlar vadisi pusu 180 bölüm hd kalitesi ile sizlere sunuyor....

Kurtlar vadisi pusu 180 bölümü izlemekle sabırsızlandığınızı gayet çok iyi biliyoruz. Bizde sizler için kaliyeli ve anlaşılır şekilde izliyebilceğiniz. Kurtlar vadisi pusu 180 bölüm hd izle kalitesi ile sitemizde yayınlıyoruz..  Kurtlar vadisi pusu izle

Kurtlar vadisi pusu 179 bölüm izle

Suriye'de öldü sanılan Polat Alemdar Maskeli olarak geri döndü dönmesine ama ölümden beter halde... Vücudu yanıklar içinde kalan Polat Alemdar, yüzünü Savcı Leyla ve kızı Elif dahil herkesten saklıyor. Reklam Öte yandan İhtiyarlar Heyeti'ndeki haini bulmak için canını ortaya koyan Polat, vücudundaki yanıklar nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşıyor. Adil Bey'i saf dışı bırakıp öldürmeye çalışan sözde sakat Sencer, Kurtlar vadisi pusu 179. bölümde sürpriz bir şekilde tekerlekli sandalyesinden ayağa kalkarak KGK elemanlarından birini vurdu.

Kurtlar Vadisi Pusu 179. Bölüm


Kurtlar Vadisi Pusu hd izle 179. Bölüm

Kurtlar vadisi pusu hd kalitesinde sadece kurtlarvadisipusuizlefull izliyebilirsiniz.