Kurtlar vadisi pusu 217 bölüm yayına girmiştir.

2 Mayıs 2013 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 191.yeni bölüm fragmanı full izle - Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu’da Poyraz’a teslim olan Polat, Poyraz’a kendisine ait şifreleri vererek tapınak olarak adlandırılan yere göndermişti. Aldığı özel şifreler ile tapınak zannettiği mekana giden Poyraz orada rehin alınır. Kurtlar Vadisi Pusu'da hayatta kalabilmek için ikinci şifreye ihtiyacı olan Poyraz Polat’tan şifreyi alır fakat bunun karşılığında Elif serbest kalır.

Kurtlar Vadisi Pusu'da Elif’in serbest kalması karşılığında ikinci şifreyi elde eden Poyraz tapınakçıların temsilcisi ile görüşme şansını elde eder ve Polat’ı öldürerek Elif’i teslim etmesi karşılığında tapınakçıların tüm gücünü arkasına alacağı sözünü alır.


Aynı zamanda Hastanede yan odasında Sencer’in kaldığını öğrenen Erkan bir fırsat bularak Sencer’i öldürür ve diğer hainlerin yakalanması için son şans ortadan kalkar.


Kurtlar Vadisi Pusu 191. bölümde Polat, Poyraz ve adamlarının eliden kurtulabilecek mi? Kurtulursa neler yaşanacak? Ömer baba yaşayacak mı? Tüm bunların cevapları Kurtlar Vadisi Pusu 191. Bölümde .


Polat Alemdar Memati Baş'ın intikamını mı alıyor?
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 191.bölüm fragmanında Polat Alemdar bir mezar başında ' Senin intikamında alındığına göre artık durulabilirim' demesi dikakt çekici. Acaba Memati Baş'ın mı intikamını alıyor? Bu sorunun cevabı elbette Kurtlar Vadisi Pusu 191.bölümünde cevap bulacak.
Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat koltuğunu devrediyor
 
Ve Kurtlar Vadisi Pusu'nun 191.bölüm yeni fragmanında göze çarpan başka bir konu ise Polat Alemdar'ın koltuğunu devretmesi oluyor. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar görevinden emekli mi oluyor? Koltuğunu devrettiği kişi kim acaba? Bunların hepsinin cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 191.bölümünde cevap bulacak.
Kurtlar Vadisi Pusu 191.bölüm kendi gününde kendi saatinde ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 191. yeni bölüm ile 2 Mayıs Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak...

Kurtlar Vadisi Pusu 191 Bölüm Fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 191 Bölüm Fragmanı, Kurtlar Vadisi Pusu 191 Bölüm Fragmanı izle, Kurtlar Vadisi Pusu 191 Fragman, Kurtlar Vadisi Pusu 191 Fragmanı, Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm Fragmanı.