Kurtlar vadisi pusu 217 bölüm yayına girmiştir.

10 Ağustos 2013 Cumartesi

Kurtlar vadisi pusu 195 bölüm

Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun soluksuz izlenecek 195. bölümü, 6 Haziran Perşembe akşamı sezon finaliyle atv ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 195. bölümünde yaşanacaklar:
Araz’ı kaybeden Poyraz, Polat Alemdar’dan intikamını nasıl alacak?

Faruk Bey’in ölümü İhtiyarlar Heyeti’nin sonunu mu getirecek? Polat Alemdar Adil Bey’den aldığı emanetle ne yapacak?

Polat Alemdar, Soy Kitabı’na Tapınakçılar’dan önce ulaşabilecek mi?

Cahit yaşayacak mı? Elif babasına kavuşabilecek mi?

Polat Alemdar’ın son isteği “ölmek” mi? Akif bu görevi yerine getirecek mi?


Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 6 Haziran Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 195. bölümünde olacak…

Kurtlar Vadisi Pusu KVP yeni sezon ne zaman başlayacak?


Kurtlar Vadisi Pusu KVP yeni sezon ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Ak saçlılar ve Polat'ın yerine kimler gelecek? Kurtlar Vadisi Pusu 195. sezon finalinde Polat Alemdar'ı Akif boğdu, KVP 195. bölümde ihtiyar heyeti Osmanlı padişahları gibi boğulup diziye veda etti, Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona nasıl başlayacak? Kurtlar Vadisi Pusu tekrar nasıl yayımlanacak!



Kurtlar Vadisi Pusu KVP yeni sezon ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Polat Alemdar kim olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 195. sezon finalinde Polat Alemdar'ı Akif boğdu, KVP 195. bölümde ihtiyar heyeti Osmanlı padişahları gibi boğulup diziye veda etti, Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona nasıl başlayacak? Kurtlar Vadisi Pusu tekrar nasıl yayımlanacak!

Kurtlar Vadisi Pusu adına yakışır bir şekilde finali yaşadı, ihtiyar heyetinin önemli isismlerinden Faruk bey'in Abd'li ajanlar tarafından (Tapınakçı) yakalanıp öldürülmesi heyetin komple yok olmasına sebeb oldu çünkü dizide istihbarat birimlerinin üst mercilerine çalışanları bile bilmiyor ve ulaşamıyordu, Margaret ve Poyraz'ın işbirliği ile Faruk bey'in konuşturulup öldürülmesi tüm heyetin intihar etmesine sebeb oldu.


Kurtlar Vadisi Pusu (KVP) Sezon finalinde ihtiyar heyetinini iple boğulması 2 bin yıllık padişahlık geleneklerini anımsattı, Osmanlı devleti zamanında Padişah ve onun soyundan ileri gelenlerin kanı akmasın diye dilsizler tarafından boğdurtulurdu.


Kurtlar Vadisi Pusu'da gelelim yeni sezona, Polat Alemdar'ın didik didik arayıp bulduğu ve Faruk bey'in ölmeden dizinin devam edeceğinin sinyalini verdiği 'Tüm heyet yok olsa'da Muhafızlar devreye girer' kelimesinden anlaşıldığı gibi dizi yeni sezona tekrar iddialı gelecek, e-haberajansi.com tahminlerince Cahit'in muhafızlara soy kitabını teslim ettikten sonra yeni bir oluşuma gidecek bu oluşumda başrol Akif ve Cahit'in olacağı tahmin ediliyor.



Kurtlar Vadisi Pusu'nun Sezon Finalinde neler yaşandı? dakika dakika özeti sizler için hazırlandı

Polat Alemdar'ın bilgisayarda incelediği ve Abdulhey'den gizlediği bir sırrı vardı, Margaret ve büyük üstad Türkiye'ye giriş yapmasının sebebi Poyraz'ın ihtiyarlar heyetinden Faruk beyin ellerinde olmasıydı, büyük üstad 30 yıl bu anı beklemiş Faruk beyi iğne ile konuşturup soy ağacı kitabı bilgileri ve ihtiyarlar heyeti kurulumu konusunda istediği bilgiyi almasada konuşmuş oldu, Polat Faruk beyin yerini öğrenip geldiğinde Poyraz bunu biliyordu ve Faruk beyi Polat'ın gözleri önünde Araz intikamı için öldürdü.

Kurtlar Vadisi Pusu aksiyon ve macera dolu bölümü gerçekten dün akşam sürükleyici oldu. Cahit'in vurulması ile hastane ortamında Kıvırcık Ali'nin seslendirdiği 'Al ömrümü koy Ömrünün üstüne' şarkısı yürekleri dağladı.

Şurupçu sevdiği Manolyasına kavuştu fakat Manolya onu bıçaklamaya çalıştı ve hamile olmadığını söyledi.

Abd'li büyük üstad Polat Alemdar'ı davet edip işbirliği teklifinde bulundu, Üstad, Halifeliğin Atatürk zamanında kendileri tarafından kaldırıldığı ve o Halifeliğin tekrar oluşması için altyapının hazırlandığını söyledi. Polat Alemdar Hz Muhammed'in bir deyimini ifade edip biz yolumuzdan dönmeyiz dedi.

Mete, Margaret'e Savcı Leyla'nın hakıında yakalama kararı çıkardığı müjdesini verdi.

Polat Alemdar soy kitabını almaya giderken peşindeki ABD'li ajanların olduğunu da farketti helikopter destekli çıkan çatışmada Polat Poyraz'ı öldürdü, ABD'li ustada Poyraz'ın öldüğü anons gidince adamlarının geri çekilmesini emretti.

Mete çatışmayı fırsat bilip soy kitabını mağaradan alıp hızlıca uzaklaştı fakat aldığı kitapta İstanbul hatırası yazılı bir anahtar bulunudu.

İhtiyar heyeti Amerikalı ajanların Faruk bey'den aldıkları bilgileri öğrenince tkendilerini ek tek iple boğdurttu, Polat Alemdar ise dizisinin sonunda kendini de Akif'e iple boğdurtup öldürmesi şaşkınlık yarattı Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinde acaba noktayımı koydu.

Polat, Cahit'e ölüm oyunu düzenlediği ortaya çıkınca Abdulhey şaşırdı, Cahit, gerçek Soy kitabını Polat'a getirdi.

Soy kitabını okuyan Polat Alemdar Akiften kendisini boğmasını emretti ve Kurtlar Vadisi Pusu 10. yılında bunca yaşanan olaydan sonra başkahraman ALemdar iple boğulmuş vaziyette hayata gözlerini yumdu.