Kurtlar vadisi pusu 217 bölüm yayına girmiştir.

4 Haziran 2013 Salı

Kurtlar Vadisi Pusu 195. Bölüm Fragman İzle Polat Alemdar Ölüyor! Sezon Finali

Kurtlar Vadisi Pusu Polat Alemdar infaz kararını kendisimi veriyor? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Faruk Bey nasıl ölüyor? Polat ile Poyraz nasıl karşılaşıyor?


Kurtlar Vadisi Pusu 195. Bölüm 06 Haziran Pazartesi



Kurtlar Vadisi Pusu 10 yıldır soluksuz devam eden dizi aynı gün ve saatinde atv ekranlarında olmaya devam ediyor.
Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Faruk Bey ölüyor mu? Eğer Faruk Bey ölürse yerine kim geçicek? Cahit öldü mü?

İhtiyarlar heyeti şimdi ne yapmayı planlıyor? Poyraz Faruk Beyi öldürüyor. Faruk beyi koruyamayan Polat Alemdar nasıl bir karar alıyor?
Kurtlar Vadisi Pusu'da geçen hafta Aras'ı elin egeçiren Polat , Poyraz ile yaptığı 3Gli konuşma sırasında '' sen sen ol benimle pazarlı yapma'' deyip Abdülhey'in elindeki silahı alıp Aras'ı öldürdü. Poyraz bunun intikamını almak için geri geldi.
Akif, Polat Alemdar'ın infazını gerçekleştiriyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 195. bölüm sezon finali ile veda etmeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm 06 haziran perşembe akşamı atv ekranlarında olacak Muhteşem bir finale imza atmaya geliyor...


Kurtlar Vadisi Pusu 194. Bölümde Yaşananlar...

Aksiyonun bir an olsun dinmediği 10. yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Kurtlar Vadisi Pusu 194. bölümü yine nefesleri kesti. Reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da izleyicisinden tam not almayı başardı.

POYRAZ YİNE KAÇMAYI BAŞARDI

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Poyraz, gözünü alan Alman Ajandan intikamını almıştı ve Polat Alemdar'la yüz yüze gelmişti. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümü ilk olarak Poyraz - Polat çatışmasıyla başladı. Çatışmada Abdülhey ve Araz yaralandı. Poyraz can yoldaşı Araz'ı olay yerinde bırakarak kaçmayı başardı.

'HEYET DEŞİFRE OLDU'

193. bölümde Mete Aymar tarafından vurulan İhtiyarlar Heyeti üyesi Remzi Bey, son nefesinde, 'Tapınakçılar bana deydi, işbirliği yapmadım, heyeti biliyorlar, herkesi biliyorlar heyet deşifre oldu' demesi Polat Alemdar ve Faruk Bey'i şoke etti.

'SEN SEN OL PAZARLIK YAPMA'

Poyraz ihtiyarlar heyetinden Faruk Bey'i, Polat Alemdar'ın elinde bulunan Aras'la takas etmek isterken, Polat Alemdar hiç kimsenin beklemediği bir şey yaptı.

Poyraz'la 3G bağlantısı kanalıyla görüntülü konuşan Polat Alemdar, Abdulhey'in belindeki silahı alıp, Aras'ı öldürdü. Aras'ı öldüren Polat Alemdar, Poyraz'a “Sen sen ol bir daha benimle pazarlık yapma” dedi.