Kurtlar vadisi pusu 217 bölüm yayına girmiştir.

1 Haziran 2013 Cumartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 194 Bölüm hd izle

Kurtlar vadisi pusu 194 bölüm hd full izle

Kurtlar Vadisi Pusu 194. Bölüm Hd izle

Kurtlar Vadisi Pusu 194. son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 194. son bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Kurtlar Vadisi Pusu 194. son bölümüne Polat Alemdar'ın Poyraz'ın adamı Arazı'ı infaz ettiği sahne damgasını vurdu. Kurtlar Vadisi Pusu 194. bölümünde Leyla işinin başına döndü. Kurtlar Vadisi Pusu 194. son bölümünde Kara, Suriye'ye girme kararı aldı. Kurtlar Vadisi Pusu 194. son bölümü full olarak izleyebilirsiniz...





Aksiyonun bir an olsun dinmediği 10. yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Kurtlar Vadisi Pusu 194. bölümü yine nefesleri kesti. Reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da izleyicisinden tam not almayı başardı.

POYRAZ YİNE KAÇMAYI BAŞARDI

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Poyraz, gözünü alan Alman Ajandan intikamını almıştı ve Polat Alemdar'la yüz yüze gelmişti. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümü ilk olarak Poyraz - Polat çatışmasıyla başladı. Çatışmada Abdülhey ve Araz yaralandı. Poyraz can yoldaşı Araz'ı olay yerinde bırakarak kaçmayı başardı.


'HEYET DEŞİFRE OLDU' 


193. bölümde Mete Aymar tarafından vurulan İhtiyarlar Heyeti üyesi Remzi Bey, son nefesinde, 'Tapınakçılar bana deydi, işbirliği yapmadım, heyeti biliyorlar, herkesi biliyorlar heyet deşifre oldu' demesi Polat Alemdar ve Faruk Bey'i şoke etti.


'SEN SEN OL PAZARLIK YAPMA' 


Poyraz ihtiyarlar heyetinden Faruk Bey'i, Polat Alemdar'ın elinde bulunan Aras'la takas etmek isterken, Polat Alemdar hiç kimsenin beklemediği bir şey yaptı.


Poyraz'la 3G bağlantısı kanalıyla görüntülü konuşan Polat Alemdar, Abdulhey'in belindeki silahı alıp, Aras'ı öldürdü. Aras'ı öldüren Polat Alemdar, Poyraz'a “Sen sen ol bir daha benimle pazarlık yapma” dedi.