Kurtlar vadisi pusu 217 bölüm yayına girmiştir.

1 Nisan 2013 Pazartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 188 hd full izle

Türkiye'nin ve Atv ekranlarının en popüler dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile perşembe akşam sevenleri ile buluşuyor.

Kurtlar Vadisi pusu 188 bölümü full izle, Artık hersey bizim burda Kurtlar vadisi pusu herzaman tam saatinde izliyebilirsiniz..


Türkiye'nin ve Atv ekranlarının en popüler dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile perşembe akşam sevenleri ile buluşuyor.

Türkiye'de en çok raiting alan dizi Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölümü ile 4 Nisan 2013 Perşembe akşamı ATV ekranlarından sevenleri ile buluşuyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren sitemizde olacak.

Şimdilik sizlere geçen bölüm yaşananları aktarıyoruz.

Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölüm özeti

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar, Adil Bey'in intikamını almak için Poyraz'ın vazgeçemeyeceği 'baba figürü'nün peşine düşecek!

Atv'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

Aksaçlı'nın gözlerini çıkaran Poyraz, Türkiye'deki görevini tamamladı mı?

Hastaneden kaçan Haydar, Sencer'le buluşmak isteyecek. Aynura, Haydar'ın peşinden gidip Sencer'e ulaşacak mı?

Sağlık durumu iyiye giden Polat Alemdar artık maskesinden tamamen kurtulacak mı?

İhtiyarlar Heyeti, Sencer olmadan toplantı yapacak mı? Heyet, Sencer'in hain olduğunu öğrenecek mi? Sencer, heyetin ölüm emrini kime verecek?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 28 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 187. bölümünde olacak...

Kurtlar vadisi pusu 188 bölümü izle

Kurtlar Vadisi Pusu 188.Bölüm Fragmanı Full Hd İzle, Kurtlar Vadisi Pusu 188. Bölüm Fragmanı İzle, Kvp188.Bölüm Fragmanı İzle 4 Nisan Perşembe günü Atv izle

Kvp 188.Bölüm, Kurtlar Vadisi Pusu Atv, Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi, Kurtlar Vadisi Pusu Fragman, Kurtlar Vadisi Pusu Fragmanı izle, Kurtlar Vadisi Pusu izle

Polat Alemdar, Adil Beyin intikamını almak için Poyrazın vazgeçemeyeceği “
baba figürü”nün
peşine düşecek. Aksaçlının gözlerini çıkaran Poyraz, Türkiyedeki görevini tamamladı mı?
Hastaneden kaçan Haydar, Sencerle buluşmak isteyecek. Aynura, Haydarın
peşinden gidip Sencere ulaşacak mı? kurtlar vadisi pusu son bölüm fragmanı Sağlık durumu iyiye giden Polat Alemdar artık maskesinden tamamen kurtulacak mı? İhtiyarlar Heyeti, Sencer olmadan toplantı yapacak mı? Heyet, Sencerin hain olduğunu öğrenecek mi? Sencer, heyetin ölüm emrini kime verecek?Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 04 Nisan Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusunun 188. bölümünde olacak..

Kurtlar Vadisi Pusu, izleyicileriyle 10. yılda yine atv ekranlarında buluşuyor. Sezon finalinde Memati Başın düğün gecesinde vurulmasıyla yıkılan Polat Alemdar tetiği çektirenlerin peşine düşüyor. Mematinin vurulmasının ardında kimler var? Polat Alemdar ve ekibi, bir yandan bu sorunun cevabını ararken diğer yandan Türkiyede yaşanan iç ve dış kaynaklı karışıklıklarla ilgilenecekler. kurtlar vadisi pusu yeni bölüm fragmanı Suriyede yaşananlar Türkiyeyi nasıl etkileyecek? İhtiyarlar başkanının uzun süredir üzerinde çalıştığı projeyi öğrenen Polat Alemdar bu projeyi hayata geçirebilecek mi? Projenin hayata geçirilmesi için Polat Alemdar ve ekibi neler yapacak, nasıl engellerle karşılaşacak? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu sezon atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusuda olacak…


Çağrı Toros cinayeti ile Polat, artık terörün arkasındaki güçlerle faili meçhullerin sebep ve sonuçlarıyla, yani çağın en önemli silahı olan “para”yla savaşacaktır. Adım adım delillere ulaşmaya çalışan Polat, Toros Ailesi’yle doğrudan temas kurmaya çalışır. Polat Alemdar ve ekibinin yolu dizinin ilerleyen bölümlerinde küresel çetenin güdümündeki terörle tekrar kesişir. Polat alemdar dizinin 30. bölümüne kadar tekrar mafyaların türemesini engellemek, devletin güvenliğini sağlamak gibi işlerle uğraşırken 30. bölümde "ihtiyarlar" adı verilen gizli bir oluşum tarafından görevlendirilmiş, kırmızı kitabı okumuş ve Türkiye'yi bir süper güç yapma görevini üstlenmiştir.

Bu doğrultuda yoluna çıkan ilk engel eski bir devlet görevlisi olan ama sürgüne gönderilen İskender Büyük'tür. Büyük, Kare As'lara iş birliği teklif etmiş, bunu kabul etmeyen Davut Tataroğlu'nu öldürmeye karar vermiştir. Dizide İskender Büyük'ün asıl amacı Türkiye'nin başına geçmektir. Polat Alemdar'ın bir diğer düşmanı bölücü örgüt üyesi olan Muro'dur. Muro diziye dahil olduğu ilk bölümlerde acımasız ve gaddar bir teröristken senaristler ilerleyen bölümlerde onu sempatik ve örgütten soğumuş bir sosyalist rolünü üstlenir.Muro en yakın arkadaşı Çetoyla dizinin 65.bölümünde diziye ve hayata veda etmiştir.

Polat Alemdar, Aron Feller'in başında oldugu gladio yapılanmasını çözmeye çalışırken 70. Bölüm'de 5. Adam zannettiği Ercüment Duru'yu öldürmüştür. İlerleyen bölümlerde 5.Adam Yalçın Yıldız kendini açık etmiş ve Davut tataroğlu,Yalçın Bulut'a Yıldız'ı öldürme emri vermiş ve anlaşmıştır. Bunun karşılıgında İhtiyarlar Heyeti Mahremi'nin yerini Gladio'ya söylemiştir...

Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölüm fragmanı yayınlandığında sitemize eklenecektir.

Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 187. bölümü özeti.
Aksaçlı’nın gözlerini çıkaran Poyraz, Türkiye’deki görevini tamamladı mı? Polat Alemdar, Adil Bey’in intikamını alacak mı?

Hastaneden kaçan Haydar, Sencer’le buluşacak mı? Aynura, Haydar’ın peşinden gidip Sencer’e ulaşacak mı?

Poyraz’ın “baba figürü” kim? Polat, Poyraz’ın vazgeçemeyeceği kişiyi bulabilecek mi? Polat Alemdar artık maskesinden tamamen kurtulacak mı? Polat’ın ailesi Poyraz tehlikesini atlatacak mı?

İhtiyarlar Heyeti, Sencer olmadan toplantı yapacak mı? Heyet, Sencer’in hain olduğunu öğrenecek mi? Sencer, heyetin ölüm emrini kime verecek?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 28 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 187. bölümünde olacak…

Kurtlarvadisi pusu 187. Yeni bölüm her zamanki gibi kurtlar vadisi pusu gününde ve saatinde seyircisi ile buluşacak.




Kurtlar Vadisi pusu 188 frangman izle

Kurtlar vadisi pusu 188 bölüm frangman izle, Kurtlar vadisi pusu bu haftada dolu dolu geçiyor. Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölüm fragmanı yayınlandı tıkla izle.Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölüm fragmanı izle. Polat'ın yeni düşmanı Poyraz! yeni bölümde ekran karşısına çıkıyor. Polat Alemdar yeni bölümde neler yapacak? İşte Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölüm fragmanıve tüm yaşanacaklar.dizi izle.


Kurtlar Vadisi Pusu 188. yeni bölümde, İhtiyarlar Heyeti'nde yeni bir hareketlenmenin olduğu gözlenirken, Heyet toplantısında bulunan tüm üyeler ise ölüm tehlikesiyle karşı karşıya!

POLAT'TAN HEYETE MÜDAHALE

Kurtlar Vadisi Pusu 186. bölümün final sahnesinde, gözleri oyulmuş, hareketsiz yatar halde görülen Adil Bey, Kurtlar Vadisi Pusu 187. bölüm fragmanında görülmezken, Polat Alemdar Heyet'in Sencer'siz toplamayı hedefliyor.

Öte yandan, Poyraz-Polat mücadelesi ise devam ederken, fragmanda Erkan'ın vurulduğu görülüyor.