Kurtlar vadisi pusu 217 bölüm yayına girmiştir.

27 Ocak 2013 Pazar

Kurtlar vadisi pusu izlenme rekoru kırdı

Kurtlar vadisi pusu son bölümü ile seyircilerini ekran başında tutmayı tekrar başardı. Kurtlar vadisi pusu bu haftada zirvedeki yerini kimselere kaptırmadı.

Yayınlandığı günden bugüne reytingleri alt üst eden Kurtlar Vadisi Pusu, büyük umutlarla karşısına çıkarılan dizilere fark atmaya devam diyor.

ATV'de yayınlanan 'Kurtlar Vadisi Pusu', perşembe akşamını yine birincilikle kapatı. Hem AB grubunda hem de TOTAL'de açık ara birinci olan dizi, AB grubunda 12,04 izlenirken, TOTAL'de 14,24 izlendi.

Tüm izleyicide ikinci sırada Star'ın programı 'Yetenek Sizsiniz' yer aldı. 'Kurtlar Vadisi'nin özet bölümü ise listede üçüncü oldu.

AB Grubu'nda ise ikinci sırayı Kanal D'nin dizisi 'İntikam' alırken', 'Yetenek Sizsiniz' üçüncü oldu. 4. sırada ise 'Kurtlar Vadisi'nin özelt bölümü yer aldı.

Maskeli İstihbaratçı ve Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi Pusu, konuları açısından takip ettiğimiz bir dizi, girdiği konular ve akıcılık dikkate alındığında hala rakipsiz olduğu bir gerçek.

Hala en çok izlenen dizilerden biri kanımca.Dizinin ilk günlerdeki heyecanı verememesinin ise bana göre sebebi şu ; öncelikle dizi ilk çıktığında işlediği konular medyada sık sık yazılabilecek şeyler değildi, ve Ergenekon davaları başlamamıştı.Çok gizemliydi o konular yani.Belli bir kesim dizide işlenen konulara vakıf olsa da, çoğu insan bunları bilmiyordu. Şimdi ise malumunuz bu konular her türlü medya ortamında işlenebiliyor, dolayısıyla eski gizemleri kalmadı.Yoksa dizinin şimdi daha da derinlere indiği düşüncesindeyim.Birde tabi ki 10 yılı aşmış bir dizi haliyle bıkkınlık yapabilir.Gelelim Polat'ın ölümü ve Maskeli İstihbaratçı'ya.Polat Alemdar vuruldu ve öldü dizide malumunuz.Ve bizde alışkanlıktır başrol oyuncusu ölmez, ölemez, ölürse dizi veya film biter, bitmeli, çünkü biz öyle alıştık.Şimdi bakınca dizi hala devam ediyor ve macera-aksiyon ise hala azalmış değil, o zaman bu işte bir terslik var.Ya Polat ölmedi, ya da kalbimizde de yaşamıyor, yani dizide gerçekten ölmedi.O zaman Polat nerede ?Bence şu maske giyip derin işlere imza atan meçhul kişi Polat Alemdar'dan başkası değil.Eğer Polat ölseydi bu Memati'nin diziden ayrılmadan önce ölümünün duyurulması gibi olurdu diye düşünüyorum, yani ölseydi ve diziden gerçekten ayrılacak olsaydı veya dizi bitecek olsaydı bu bilgi illaki sızardı.O zaman Maskeli İstihbaratçı'dan başkası kalmıyor, ama yanılıyor da olabiliriz değil mi ?Bizimki sadece tahmin ama temennimizde bu yönde.Yoksa biliyoruz ki kalbimizde yaşıyor Polat :))

Polat Alemdar ortaya çıktı!

Kurtlar Vadisi'nde üç haftadır süren maskeli fedai gizemi artık son buldu. Maskenin ardındaki gerçek bu hafta belli oldu.

Evlilik hazırlık ve balayı nedeniyle birkaç haftadır dizide rol almayan Necati Şaşmaz için senaristler dizide böyle bir gizem yapmışlardı. İzleyicilerin büyük kısmı maskeli fedainin Polat Alemdar olduğunu ilk andan itibaren anlasalar da, geçen haftaki bölümde Abdülhey'in maskesini indirdiği kişinin Pusat olması kafaları karıştırmıştı.

Dizinin Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümünün finalinde Polat Alemdar maskeli haliyle Leyla'nin karşısına çıktı. Mezalıkta Polat'ın mezarı başında bulunan Leyla'nın yanına gelen maskeli kahraman, kendisinin Polat Alemdar olduğunu ve yaşadığını söyledi. Leyla'nın maskesini açmasına izin vermeyen Polat, sadece kendisinin yaşadığını bilmesini ve herşeyi anlatacağını söyledi. Leyla'yla sarılan Polat daha sonra cep telefonunun çalmasıyla birlikte kayıplara karıştı.

"POLAT ALEMDAR YİNE ONLİNE OLDU!"

Polat Alemdar'ın maskeli olarak ortaya çıkması sosyal medyada da gündem oldu. İşte Twitter kullanıcılarının yazdıklarından bazıları:

Deniz Kocabey
Polat alemdar ölene, messi gol atmaktan bıkana, Ronaldo freekick atmaktan vazgeçene dek seni seveceğim sevgilim

Cemre Turkmen
POLAT ALEMDAR YİNE ONLİNE OLDU.

Emine Altunkap
Yarın sabah Saba Tümer'in konuğu Polat Alemdar. Ölümsüzlüğün sırlarını sizlerle paylaşacak..

Cemal NUHOĞLU
Barcelona yenilmez, Polat Alemdar ölmez bu düzen böyledir :)))

Merve Özkaya
Polat Alemdar marioyu bile tek geçti ya adam ölümsüüz beyler dağılın ??

Ömer GENÇ
83 kez vuruldum,46 kez bıçaklandım,3 kez bazuka yedim,arabamda 62,ofisimde 38 kez bomba patladı,3 kez gömüldüm ve ölmedim.." -Polat Alemdar

Kurtlar vaidisi pusu 179 bölüm full izle

Kurtlar vaidisi Pusu iyi seyirler diler

Kurtlar vadisi pusu son bölümü full izle

Kurtlar vadisi pusu son bu haftanın son bölümüde çok heyecanlı ve herkesin bir kez daha ilgisini çekmeyi başarıcağını umut ediyoruz. Kurtlar vadisi pusu maskeli ile Abdülhey karşı karşıya gelmişti peki Eşref'i ortadan kaldırmak amacıyla Abdülhey'i kullanmaya çalışan Sencer, ona bir görev vermişti. Polat peki şimdi ne yapmayı düşünüyor maskeli olarak abdülhey'e kimliğini açıklıcakmı yoksa bu haftada kurtlar vadisi pusu gizliliğini korumaya devam mı edicek.
Herkesin merak ettiği soru şu olsa gerek; Kurtlar vadisi pusu maskeli ne zaman yüzünü açıcak yüzündeki ifadeler nelerdir?

Kurtlar vadisi pusu son bölümü izle