Kurtlar vadisi pusu 217 bölüm yayına girmiştir.

13 Mart 2014 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm İzle, (KVP İZLE) İşte tüm ayrıntılar


Kurtlar Vadisi Pusu bu bölümde yine çok konuşulacak! Perşembe günü yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölüm fragmanı yayınlandı.Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm fragmanı yayınlandı. 13 Mart perşembe akşamı yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm fragmanı sitemizde. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm özeti. Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm özeti ve dahası  Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm İzle, (KVP İZLE) İşte tüm ayrıntılar




Kurtlar Vadisi Pusu bu bölümde yine çok konuşulacak! Perşembe günü yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölüm fragmanı yayınlandı.Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm fragmanı yayınlandı. 13 Mart perşembe akşamı yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm fragmanı sitemizde. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm özeti. Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm özeti ve dahası milliyet.com.tr'de Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm İzle, (KVP İZLE) İşte tüm ayrıntılar

Polat Alemdar'ı vuran Cahit şimdi ne yapacak? Tapınakçılar'la ilgili planlarında nasıl ilerleyecek? Cahit yaşadıklarının etkisinden nasıl çıkacak? Cahit ve Abdülhey yüzleşmesi nasıl gerçekleşecek? Pusat'ın Baltazar'la girdiği savaş nasıl son bulacak? Pusat hapishaneden kurtulabilecek mi?

Her perşembe günü yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölüm fragmanı merak edenler için haberimizin içindeki linkten ulaşabilirler. ATV'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm 13 mart perşembe akşamı Atv'de. Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm fragmanı sitemizde. Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta yayınlanan bölümü haberimizin içinde kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm özeti ve dahası Kurtlar Vadisi Pusu İZLE - KVP İZLE (Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm fragmanı İZLE)

ATV'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölüm fragmanı izle.Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölüm ne zaman yayınlanacak?. Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölüm fragmanı izle.

218. Bölüm Özeti

Polat Alemdar'ı vuran Cahit şimdi ne yapacak? Tapınakçılar'la ilgili planlarında nasıl ilerleyecek? Cahit yaşadıklarının etkisinden nasıl çıkacak? Cahit ve Abdülhey yüzleşmesi nasıl gerçekleşecek? Pusat'ın Baltazar'la girdiği savaş nasıl son bulacak? Pusat hapishaneden kurtulabilecek mi? Baltazar, hangi sürpriz isimlerle bir araya gelecek? Şamil'i kurtarmaya Suriye'ye giden Kara ve ekibi, Şamil'i Ivan'ın elinden alabilecekler mi? Ivan'ın göreceği hesap ne? Abdülhey, Adsız'ın gerçek kimliğini öğrenebilecek mi? Adsız'ın bu seferki hedefi kim olacak? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 13 mart Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 218. bölümünde olacak...

KURTLAR VADİSİ PUSU 218. BÖLÜM FRAGMANI







Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde merakla beklenen buluşma gerçekleşti. Polat Alemdar ve Savcı Leyla hastanede yüzleşti.


Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm fragmanı izle Şamil Kara'yı öldürecek



Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kötü fenomeni Baltazar.Kurtlar Vadisi Pusu müdavimleri Polat Alemdar, Abdülhey, Memati ve Cahit gibi iyi karakterlerin yanı sıra İskender Büyük, Tilki Andrey ve Poyraz gibi ‘kötü karakterleri’ de şu zamana kadar beğeniyle izlediler.

10 yılı aşan dizi tarihinde sayısız kötü karakter önplana çıkarken, birçoğu izleyiciler ile aralarında özel bağ oluşturmayı başardı.

Yeni sezonda diziye dahil olan Baltazar'da kısa sürede sevilen kötü karakterler arasına girdi. Pusat’ın sokakları ele geçirmek için kafa tuttuğu Baltazar şiddeti artan bu mücadele ile birlikte dizide önemli bir yer almaya başladı.

Daha önce Ezel, Bir Çocuk Sevdim, Pis Yedili, Yol Ayrımı gibi yapımlarda yer alan Murat Aydın tarafından canlandırılan Baltazar, İstanbul’un suç sebekesini elinde bulunduran bir mafya lideri.





Baltasına ve zarlarına düşkünlüğü sebebiyle bu lakabı alan Baltazar ilk defa Pusat’ın elektronik kumarhanesini basması sonucunda izleyicilerin karşısına çıktı.

Suriyeli mültecilere oynattığı kumar üzerinden milyonlar kazanan Baltazar, Raskoln’ün de ilgisini çekmeyi başardı. Geçtiğimiz bölümde Raskoln ve Sarp mekanında ziyaret ettikleri Baltazar’a ortaklık teklif etmişti.

Pusat - Baltazar kapışması izleyicileri ekrana kilitliyor

Pusat - Baltazar kapışması Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri tarafından ilgiyle takip ediliyor. İkili sık sık karşı karşıya gelirken, birbirlerine kestikleri raconlar heyecanla izleniyor.

Son bölümde Pusat hapishaneye düşmüş, Baltazar da bunu fırsat bilerek Suriyeli mültecileri kaçıran İmdat ve İhsan’ı ele geçirmişti. Son sahnede ise hapisten kaçmanın bir yolunu bulan Pusat, İmdat ve İhsan’a Rus ruleti oynatan Baltazar’ın kafasına silah dayamıştı.

Kara Operasyonda

Poyraz'dan torunu Ferman'ın intikamını aldıktan sonra Polat Alemdar tarafından Siyah Sancak'ın başına geçirilen Kara, bir süredir yurt dışına operasyonlar düzenliyor.

Son olarak Kara, Akif ve Zülfikar ile birlikte Şamil'i ele geçiren Ivan'ın peşine düştü ve Golan Tepelerine doğru yola çıktı.

Raskoln İstanbula'a iyice ısındı

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni karakteri Raskoln sıra dışı tarzı ve farklı dövüş stiliyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.Rus baron adayı sıfatıyla İstanbul’a gelen ve Murat’ın ölümünde de parmağı bulunan Raskoln şimdiden Kurtlar Vadisi Pusu’nun sevilen kötü karakterleri arasına girmeyi başardı.

Rus baronu Igor’un ölümünden sonra baronluğa aday olan ve Igor’un intikamını almak için Türkiye’ye gelen Raskoln’un İstanbul hakkındaki planlarına da bu bölümde şahit olduk. Uyuşturucu, kumar ve silah piyasalarını ele geçirmeyi planlayan Raskoln bu konuda Sarp ve Baltazar ile ortak çalışacak.

Sarp ile birlikte Baltazar’ın mekanını ziyaret eden Raskoln ona cömert bir teklifte bulundu. Raskoln Baltazar’a yurtdışındaki bağlantılarını kullanmayı vaad ederken karşılığında İstanbul’daki işlerinde ortak çalışmayı talep etti.

216. bölümün en çok sevilen sahnelerinden birisi ise Raskoln’ün bar sahnesi oldu.



Kurtlar Vadisi Pusu 217.Bölüm İZLE. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile ekranlara geldi Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünü izleyemediyseniz ve merak ediyorsanız haberimizde bulunan linkten Kurtlar Vadisi Pusu'yu izleyebilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu 217.Bölüm ve eski bölümlerini aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu 217.Bölüm ve dahası milliyet.com.tr'de Kurtlar Vadisi Pusu İZLE (Kurtlar Vadisi Pusu 217. bölümü kesintisiz izle) KVP İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile ekranlara geldi Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünü izleyemediyseniz ve merak ediyorsanız haberimizde bulunan linkten Kurtlar Vadisi Pusu'yu izleyebilirsiniz. Polat Alemdar, eski ekibiyle bir araya gelecek mi? Abdülhey ve Cahit şimdi kimin tarafında olacak? Polat Alemdar'ın Armagedon Komutanı ile ilgili planları ne?

Baltazar'ın oyununda kaybeden kim olacak; İmdat mı İhsan mı? Pusat Çakır hapishanede kimlerle karşı karşıya gelecek? Kurtlar Vadisi Pusu hakkındaki tüm sorularınızın cevabı bu haberde
KURTLAR VADİSİ PUSU 217.BÖLÜM İZLE


Polat Alemdar, eski ekibiyle bir araya gelecek mi? Abdülhey ve Cahit şimdi kimin tarafında olacak? Polat Alemdar'ın Armagedon Komutanı ile ilgili planları ne?
Baltazar'ın oyununda kaybeden kim olacak; İmdat mı İhsan mı? Pusat Çakır hapishanede kimlerle karşı karşıya gelecek?
Suriye'ye Şamil'i almaya giden Kara ve adamları kiminle çatışmaya girecek? Dişçi'nin Şamil için düşündüğü formülü Ivan kabul edecek mi?
Adsız, Gaye ile neden görüşecek? Gaye, Adsız'ı Abdülhey'den uzak tutabilecek mi?
Savcı Leyla ve Margaret'ın savaşında kim galip gelecek? Leyla'nın kardeşi Esra bu savaştan çıkabilecek mi?




Kurtlar Vadisi Pusu'da bomba transfer!

Bugüne kadar sayısız tiyatro sanatçısı ve Yeşilçam yıldızını ağırlayan dizi Kurtlar Vadisi Pusu, ekibine bir başrol oyuncusunu daha ekliyor. Türk filmleri ve dizilerinin unutulmaz karakterlerini canlandıran Şemsi İnkaya bu akşam Kurtlar Vadisi Pusu dizisine dahil oluyor.

Dizinin perşembe akşam yayınlanan 217. bölümünde seyirciyle buluşacak olan Şemsi İnkaya, Vahap Kuzuzade karakterini canlandıracak. Özellikle gençlik yıllarında hayat verdiği komedi tiplemeleriyle hafızalara kazınan İnkaya, kariyerinin ikinci yarısında dram türündeki dizilerde sergilediği performansıyla her zaman çok konuşuldu. Üvey Baba, Sinekli Bakkal, Kırık Kanatlar, Gece Sesleri gibi dizilerle gündeme gelen Şemsi İnkaya geçen sezon atv’de yayınlanan Ben Onu Çok Sevdim dizisinde de İsmet İnönü’yü canlandırmıştı. Her zaman iddialı karakterlere yer veren Kurtlar Vadisi Pusu, Vahap Kuzuzade ile de bu geleneği sürdüreceğe benziyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 217.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kafasına silah dayanmışken polis baskınıyla Pusat'ın elinden kurtulan Baltazar şimdi ne yapacak ? Önceki bölümde Pusat'ın adamları İmdat ve Şurup'u bir masaya oturtup ölüm oyunu oynatan Baltazar, Pusat'ın ani baskını karşısında şoka uğramıştı.

Tüm bunlar olurken Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Savcı Leyla'da kardeşinin telaşına düşmüştür. Polat'ın yaşadığından haberi olmayan Leyla, kardeşini kurtarmak için kimden yardım isteyecek?

Kurtlar Vadisi Pusu 217.bölümde izleyiciyi büyük süprizler bekliyor. Yaşadığını sevdiklerini tek tek açıklayan Polat Alemdar bu sefer Leyla'ya mı durumu açıklayacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm Leyla ile Polat'ın kavuşmasına mı sahne olacak.

Tüm bu soruların cevapları Kurtlar Vadisi Pusu 217.bölüm'de cevabını bulacak. Kurtlar Vadisi Pusu 217.Bölüm ve eski bölümlerini aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.



Polat Alemdar Cahit'e ne görevler verecek?

Polat Alemdar’ın Armagedon Komutanı ile ilgili planları ne?

Pusat Çakır hapishanede kimlerle karşı karşıya gelecek?

Suriye’ye Şamil’i almaya giden Kara ve adamları kiminle çatışmaya girecek?

Dişçi’nin Şamil için düşündüğü formülü Ivan kabul edecek mi?

Adsız, Gaye ile neden görüşecek?

Gaye Adsız'ı Abdülhey'den uzak tutabilecek mi?

Savcı Leyla ve Margaret’ın savaşında kim galip gelecek?

Leyla’nın kardeşi Esra bu savaştan çıkabilecek mi?

KURTLAR VADİSİ PUSU 217.BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu 217.bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde neler olacak? Leyla ile Polat kavuşuyor mu? Kurtlar Vadisi Pusu 217.bölüm fragmanı ve dizi yayınlanır yayınlanmaz Kurtlar Vadisi Pusu 217.bölümü tek parça ve full olarak Milliyet.com.tr'den izleyebilirsiniz.







ABDÜLHEY İLE GAYE EVLENDİ

Dizinin geçen haftaki bölümüne Abdulhey ile Gaye'nin evliliği damga vurdu. Abdülhey ile Gaye çiftlik bölgesindeki gizemli adamdan kurtulabilecek mi? Bu sorunun cevabnı Kurtlar Vadisi Pusu 217.bölümde bulabileceksiniz.