Kurtlar vadisi pusu 217 bölüm yayına girmiştir.

1 Nisan 2013 Pazartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 188 hd full izle

Türkiye'nin ve Atv ekranlarının en popüler dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile perşembe akşam sevenleri ile buluşuyor.

Kurtlar Vadisi pusu 188 bölümü full izle, Artık hersey bizim burda Kurtlar vadisi pusu herzaman tam saatinde izliyebilirsiniz..


Türkiye'nin ve Atv ekranlarının en popüler dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile perşembe akşam sevenleri ile buluşuyor.

Türkiye'de en çok raiting alan dizi Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölümü ile 4 Nisan 2013 Perşembe akşamı ATV ekranlarından sevenleri ile buluşuyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren sitemizde olacak.

Şimdilik sizlere geçen bölüm yaşananları aktarıyoruz.

Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölüm özeti

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar, Adil Bey'in intikamını almak için Poyraz'ın vazgeçemeyeceği 'baba figürü'nün peşine düşecek!

Atv'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

Aksaçlı'nın gözlerini çıkaran Poyraz, Türkiye'deki görevini tamamladı mı?

Hastaneden kaçan Haydar, Sencer'le buluşmak isteyecek. Aynura, Haydar'ın peşinden gidip Sencer'e ulaşacak mı?

Sağlık durumu iyiye giden Polat Alemdar artık maskesinden tamamen kurtulacak mı?

İhtiyarlar Heyeti, Sencer olmadan toplantı yapacak mı? Heyet, Sencer'in hain olduğunu öğrenecek mi? Sencer, heyetin ölüm emrini kime verecek?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 28 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 187. bölümünde olacak...

1 yorum:

  1. Bence Sencer bu bölümde ölücek polar konseyin başına gecicek sonrada ihtiyar olup yaşanıp dizinin geri kalını cahide bırakıcakk diye düşünüyorum bakalım kurtlar vadisi pusu 188 bölümde hersey cıkıcak piyasaya

    YanıtlaSil