Kurtlar vadisi pusu 217 bölüm yayına girmiştir.

1 Eylül 2013 Pazar

Kurtlar Vadisi'nden Mısır ve Gezi göndermesi!

Kurtlar Vadisi'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Gezi olaylarına gönderme de var...


'Kurtlar Vadisi Pusu' yeni sezona 12 eylül' de başlıyor. Tanıtımı dönüyor.

'Beklenen' konular; Mısır, Suriye üzerine çeşitlemeler. Tanıtımda Gezi Parkı olaylarına da gönderme var. Penguenler çıkıyor ve alt ses; 'Madem penguenleri izlemek istemiyorsunuz gerçekleri Kurtlar Vadisi Pusu' da izleyin' diyor. Kurtlar Vadisi'nin fragmanında aynı zamanda Mısır ve Suriye'deki olaylara da değiniliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda kendi gününde ve kendi saatinde ATV ekranlarında yayınlanmaya devam edeceği bildirildi.

Her çatışmada, her bölümde onlarca kişinin öldüğü dizinin, sezon finalinde Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Kenan Çoban (Abdülhey), Ayşe Çiğdem Batur (Leyla Türkmen), Erhan Ufuk (Güllü), Hakan Boyav (Kara), Cahit Kayaoğlu (Cahit), İbrahim Gündoğan (Mete Aymar) ve Kuzey Vargın (İhtiyarlar Başkanı) gibi isimler rol aldı. Her kanal değişikliğinde rekor ücretlerle transfer edildiği konuşulan dizinin, yuvasına dönerken bölüm başına ne kadar paraya anlaştığıysa hala sır. 'Kurtlar Vadisi Irak' filminde Amerikalı oyuncular Billy Zane ve Gary Busey'i, 97'nci bölümündeyse Andy Garcia ile Sharon Stone gibi dünyaca ünlü isimleri oynamıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının merakla beklediği gün geldi.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu sezonda ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun heyecanla beklenen yayın tarihi belli oldu.

12 Eylül Perşembe günü kendi saatinde ve kendi gününde ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 11. yılında 196. bölümüyle izleyiciyle buluşuyor.


Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Polat Alemdar Kim Olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu heyecan dolu 195. bölüm ile sezon finali yaptı. Kurtlar Vadisi dizisini hiç kaçırmadan izleyen takipçileri sezon finali ile hem üzüntü hemde merak içinde kaldılar.


Kurtlar Vadisi Pusu 195. bölümde olaylar çığrından çıktı. Polat, Elif'i kurtarabilmek için Margaret'in peşine düştü. Bir yandanda Aksaçlılar heyeti ile toplantı yapıp herkesi ortadan kaldırma kararı aldı. Heyet üyeleri ve kendisine infaz kararı alan Polat Alemdar heyettekilerin infazını tamamladıktan sonra Soyağacı kitabını bulmak için aramalara başlar.

Poyraz Öldü

Soy ağacı kitabının peşinde olan bir tek kendisi değildir. Poyraz ve tapınakçılarda bu kitabı ister. Poyraz ve POlat çatışmya girdi. Polat'a baskın yapan Poyraz Cahit'i vurdu. Polat, Cahit'in vurulduğunu görünce Poyraz'ın bulunduğu helikopteri vurarak Poyraz yere inmesini sağladı. Yere inmek zorunda kalan Poyraz, Polat'ın hedefi oldu ve öldü.

Polat Alemdar İnfaz Edildi


Polat Alemdar bütün görevlerini tamamladıktan sonra Akif'ten kendisini infaz etmesini istedi. Akif bu zor görevi istemeyerekte olsa yapma zorundaydı. 195. sezon finalinde herkesin gözü önünde Polat Alemdar infaz edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder