Kurtlar vadisi pusu 217 bölüm yayına girmiştir.

28 Şubat 2014 Cuma

Kurtlar Vadisi Pusu İzle 217. Bölüm Tek Parça Yeni Full Son ATV KVP İzle

Kurtlar Vadisi Pusu fanatikleri için heyecan dorukta. Kurtlar Vadisi Pusu 217. bölüm sevenlerini yine ekran başına kilitleyecek. Kurtlar Vadisi Pusu 217. bölümde aksiyon hiç bitmek bilmiyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun 27 Şubat 2014 akşamı yayınlanacak olan 217. bölümü heyecanla bekleniyor. Kurtlar Vadisi Pusu 217. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 217. bölümde Polat Alemdar’ı vuran Cahit ne yaptı? Tapınakçılar’la ilgili planlarında nasıl ilerledi? Kurtlar Vadisi Pusu'da Cahit yaşadıklarının etkisinden nasıl çıktı? Kurtlar Vadisi Pusu'da Cahit ve Abdülhey yüzleşmesi nasıl gerçekleşti? Kurtlar Vadisi Pusu'da Pusat’ın Baltazar’la girdiği savaş son buldu mu? Pusat hapishaneden kurtulabildi mi? Baltazar, hangi sürpriz isimlerle bir araya gelecek? Şamil’i kurtarmaya Suriye’ye giden Kara ve ekibi, Şamil’i Ivan’ın elinden alabildi mi? Ivan’ın göreceği hesap ne? Abdülhey, Adsız’ın gerçek kimliğini öğrenebilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 216. son bölüm ile ilgili tüm detayları ve Kurtlar Vadisi Pusu 217. bölümü fragmanını

KURTLAR VADİSİ PUSU 217. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE



Kurtlar Vadisi Pusu yine heyecan ve aksiyon dolu sahneler içeriyor. Kurtlar Vadisi Pusu 216. son bölüm Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını mest etti. Kurtlar Vadisi Pusu 216. son bölümüile Kurtlar Vadisi Pusu 216. son hayranlarını ekran başına kilitledi. Kurtlar Vadisi Pusu 216. son bölümde Cahit Polat Alemdar'ı vurmasının şokunu yaşıyor. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 216. son bölümde başka hangi gelişmeler yaşandı? Kurtlar Vadisi Pusu 216. son bölüm ile ilgili tüm detayları ve Kurtlar Vadisi Pusu 216. son bölümü

KURTLAR VADİSİ PUSU 216. BÖLÜM İZLE:




KURTLAR VADİSİ PUSU 216. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Polat Alemdar'ı vuran Cahit ne yaptı? Tapınakçılar'la ilgili planlarında nasıl ilerledi? Cahit yaşadıklarının etkisinden nasıl çıktı?
Cahit ve Abdülhey yüzleşmesi nasıl gerçekleşti?

Pusat'ın Baltazar'la girdiği savaş nasıl son buldu? Pusat hapishaneden kurtulabildi mi? Baltazar, hangi sürpriz isimlerle bir araya geldi?
Şamil'i kurtarmaya Suriye'ye giden Kara ve ekibi, Şamil'i Ivan'ın elinden alabildi mi? Ivan'ın göreceği hesap ne?

Abdülhey, Adsız'ın gerçek kimliğini öğrenebilecek mi? Adsız'ın bu seferki hedefi kim oldu?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 20 Şubat Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 216. bölümünde...

KURTLAR VADİSİ 215.BÖLÜM İZLE:



KURTLAR VADİSİ 215.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde önemli gelişmeler yaşandı. Merakla beklenen Cahit ve Polat Alemdar buluşması Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde gerçekleşti. Polat Alemdar'ı karşısında gören Cahit ne tepki verdi? Polat Alemdar'ı kim ve neden vurdu? Murat'ı Rus baron Ruscol'a kim teslim etti? Gizenmli adam tehlikesinden habersiz olan Abdülhey ve Gaye çifti ise mutluluk hayalleri kurmaya devam etti. Gizemli adam Gaye'den ne istiyor? Gaye'yi gözüne kestiren bu adam hedefine ulaşabildi mi? Detaylar Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde. Kurtlar Vadisi Pusu 215. bölüm izle.

Vadi severlerin merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümü ilgiyle izlendi. Vadi severlerin 1 haftalık Kurtlar Vadisi Pusu bekleyişi 13 Şubat Perşembe akşamı ATV'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölüm ile sona erdi. Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde heyecan her bölümde olduğu gibi yine sürerken, her sahnede izleyenler koltuklarına daha da kitlendi. Pusat Çakır, Baltazar ile hesaplaşabildi mi? Kara ve Akif İran'da hem Şamil hem de Rus baronu ele geçirmek için düzenlediği operasyonların sonucu ne oldu?



Pusat ve Baltazar'ın olduğu mekanı Polis basıyor. KGT ve Armageddon timi çatışmaya giriyor.Polis, Adsız'ın öldürdüğü iki kişiyi arıyor.Şamil'i kurtarabilmek için Kara, Akif ve Zülfikar Ağa Suriye'ye gidiyor. Aksaçlı, Siber Güvenlik Teşkilatı'nı kuruyor. Murat, Sarp aracılığı ile Raskoln'ün eline geçiyor. Safiye, Cahit'ten evlilik teklifi alıyor. Cahit, Ormanda Polat Alemdar'ı vuruyor.


KURTLAR VADİSİ 214.BÖLÜM ÖZETİ

Nazife Anne ve Ömer Baba, Polat'ın yaşadığını öğrenir. Peki, Polat'ın yaşadığını başka kimler öğrenecek?

Murat'ın ihtiyarlar için çalıştığını öğrenen Cahit'in tepkisi ne olacak? Cahit, Tapınakçıların Murat'ı konuşturmasını önleyebilecek mi?

Akif'in kaçırdığı adam kim? Polat Alemdar'ın yeni planı ne? Polat, hedefine ulaşabilecek mi?

Baltazar'ın son hamlesine karşı Pusat'ın hamlesi ne olacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 6 Şubat Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 214. bölümünde olacak...

İŞTE KURTLAR VADİSİ PUSU 214. BÖLÜM FRAGMANI



KURTLAR VADİSİ PUSU 213. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pusat ve Baltarazar sürtüşmesi şiddetini artırarak devam ediyor. Pusat Çakır, babası ve dedesinden kaldığını iddaa ettiği kumarhaneleri, Baltazar lakaplı mafya babasından almak için açıkça savaş başlatıyor. Baltazar'ın ise Pusat'a eyvallahı yok. Bu büyük savaş Kurtlar Vadisi Pusu takipçilerine Süleyman Çakır'ın kumarhaneleri ve İstanbul'u almak için verdiği mücadeleyi hatırlatıyor..

Kurtlar Vadisi Pusu 214.bölüm fragmanı yayınlandı. Günlerdir merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 6 Şubat Perşembe günü yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 214.bölümünden ilk görüntülerin gösterildiği Kurtlar Vadisi Pusu 214. bölüm fragmanı yayında. Kurtlar Vadisi Pusu 214. bölüm fragmanını izlemek için ilgili video bağlantısı haberimizde. Kurtlar Vadisi Pusu 214.bölüm 6 Şubat Perşembe akşamı izleyiciler ile kavuşuyor.

Polat'ı karşısında gören Nazife anne ne yapıyor? Polat Alemdar annesi ve babasından sonra kızıElif ile de yüzleşiyor mu? Tapınakçıların arasındaki iki ajan Murat ve Cahit deşifre oluyor mu?Kara İran'da kim ile ne için savaşıyor? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 214 .bölümde karşınızda olacak..



Kurtlar Vadisi Pusu 213. yeni bölüm yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 213. yeni bölüm 30 Ocak perşembe akşamı ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi Pusu 213. yeni bölümde heyecan ve aksiyon hız kesmedi. Kurtlar Vadisi Pusu 213. bölümde Pusat Baltazarla girdiği savaştan galip çıkabilecek mi? Polat Alemdar Ömer babanın karşısına çıkar. Polat Alemdar gizli planı çözebilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 213. yeni bölümde daha başka neler oldu. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 213. yeni bölümün tamamını sitemiz bugun.com.tr'den izleyebilirsiniz..




Kurtlar Vadisi'ne yeni karakter

Kurtlar Vadisi hayranları yeni karaktere bayılacak

Kurtlar Vadisi Pusu, oyuncu kadrosuna tecrübeli bir oyuncuyu daha dahil etti.

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan 213. bölümünde ’Baltazar’ karakteriyle tanışacağız. Bu ilginç karaktere daha önce "Ustura Kemal", "Ezel", "Bir Çocuk Sevdim", "Pis Yedili" ve "Yol Ayrımı"nda da rol alan deneyimli oyuncu Murat Aydın hayat verecek.

Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri, Baltazar ile Pusat’ın arasında yaşanacak rekabeti soluksuz izleyecek.

Kurtlar Vadisi Pusu 213. bölümde neler yaşanıyor?

Polat'ı karşısında gören Ömer Baba'nın tepkisi ne olacak? Türkiye – İran ilişkilerine zarar vermek isteyen Tapınakçıların hedefinde ne var? Polat Alemdar, bu gizli planı çözebilecek mi?

Siyah Sancak'ın yeni üyelerini bulmak için Azerbaycan'a giden Kara, rotasını neden İran'a çevirdi? Peki; Kara, İran'a zamanında varabilecek mi? Tapınakçılar üst üste yaşanan başarısız operasyonların ardından içerideki hainin kim olduğunu bulmaya çalışır? Marge'nin tahmin ettiği kişi kim? Pusat, ailesinden çalınanları geri almak için Baltazar'la savaşa girmeye hazırlanmaktadır. Peki, savaşın galibi kim olacak? Pusat mı, Baltazar mı?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 30 Ocak Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 213. bölümünde olacak...





Kurtlar Vadisi 212. bölümde neler yaşandı?

Tapınakçıların kabul töreninde üzerindeki bombayı patlatamayan Cahit, Tapınakçı ilan ediliyor.

Abdülhey, Polat Alemdar'ın karşısına çıkıyor.

Polat Alemdar, Pusat'a yeraltına inmesi emrini veriyor.

Pusat Çakır, Ailesi'nden kalan herşeyi geri almak için sokaklara dönüyor.

Tapınakçılar Savcı Leyla'ya suikast düzenliyor.

Kara, Azerbaycan'da görev sırasında yakalanıyor.

Polat Alemdar, Camiye Babasının yanına geliyor.

Abdülhey'in ölümünden sorumlu olan Cahit'in yeni planı ne olacak? Üstadın Cahit'e verdiği prizma ona nasıl bir kimlik kazandıracak?

Kane, Cahit'in kabul töreninde yaşanan güvenlik zafiyetinden sonra oyunu bu kez nasıl oynayacak?

Abdülhey'in mezarını ziyaret eden Polat'ın arkasından gelen kim? Polat, kiminle çatışmaya girecek? Suikastta uğrayan Savcı Leyla'yı öldürmek isteyenlerin arkasında kim var?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder